czwartek, 29 stycznia 2015

ORGANICZNY OLEJ KOKOSOWY

Długo nie mogłam się przekonać do zalet oleju kokosowego. Testowaliśmy rodzinnie różne oleje i zwykle kończyło się na powrocie do ukochanej oliwy z oliwek. Do chwili, kiedy wpadł w moje ręce olej doskonały. Pachnący, smaczny, aksamitny i delikatny. Na dobre zajął miejsce na kuchennym blacie tuż obok oliwy.




#KokosowyOlejChi

Zalety:
*100% organiczny
*tłoczony na zimno
*ze świeżej kopry
W kuchni:
Podnosi poziom energii. Zastępuje masło w przekąskach na zimno. Zamiast klarowanego masła używamy go do naleśników, curry i innych potraw na ciepło. Ląduje często w słodkich wypiekach. Nadaje się do orientalnych dressingów. Miksujemy go z dodatkiem owoców i naturalnych protein w koktajlach odżywczych. 
W łazience:
Zastępuje balsam do ciała. Używamy zamiast kremu. Odżywiamy nim włosy. Stosujemy do pasty do zębów. Genialny jako baza do peelingów.
DO KUPIENIA W RAWFLOW!
Made with  in Warsaw 



Brak komentarzy:

Prześlij komentarz